Udělejte si radost. 🤎 Nakupte nad 2 400 Kč a získejte dárkovou sadu v hodnotě 349 Kč zcela zdarma. 🎁

Káva na míru vašemu podniku

Jak vybrat skvělou kávu do kanceláře?

Věda zatím nevymyslela lepší kancelářský komunikační systém, než je přestávka na kávu. Proto je v zájmu dobrých vztahů na pracovišti, nutné dbát o to, abychom si kdykoliv mohli dopřát pořádnou dávku tohoto lahodného nápoje. Přeci jen platí, že dobré nápady začínají brainstormingem, ale ty skvělé nápady začínají vždy kávou.

S produkty ORO Caffè máte jistotu, že nešlápnete vedle, protože již od roku 1987 si naši kávu můžete dopřát v těch nejlepších barech a restauracích po celém světě. Naší prací je vybrat ta nejlepší kávová zrna na světě, upražit je a smíchat do jemného a lahodného umění, které si můžete dopřát i u vás v kanceláři.

Napište nám a moc rádi vám poradíme s ideálním řešením pro vaši firmu. James Mackintosh řekl, že „síly lidské mysli jsou přímo úměrné množství kávy, kterou vypije.“ Nemůžeme jinak než souhlasit, takže rádi vytvoříme kávový mix na míru vašemu podniku.

Proč kupovat dlouhodobě kávu od ORO Caffè?

  • Větší balení a lepší cena.
  • Zrna z celého světa a rozmanitá chuť.
  • Jsme tu pro vás už 30 let.
  • Doručení do 2 pracovních dnů.
  • Ke každé objednávce vám přibalíme dárek.

Jak vybrat kávovar do kanceláře?

Váš současný kávovar nedokáže uspokojit poptávku nebo teprve zvažujete jeho koupi? Ať už máte svůj kávovar, potřebujete vybrat nový nebo ho chcete jen půjčit, neváhejte napsat. Rádi poradíme a společně vymyslíme, jak vaší firmě zajistit pravidelný přísun kofeinu.

Zajistíme vám za výhodnou cenu také keramický servis všech velikostí na vaše oblíbené druhy kávy. Vše potřebné, pro vaši kancelářskou oázu tak najdete u nás. Přímo na našem webu si můžete pořídit i jednoho spolehlivého mazlíka na kapsle.

Chcete doporučit vhodnou kávu do vaší kanceláře?

orocaffe@centrum.cz | +420 774 199 498

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz