Výběrová káva
Výběrová káva je termín, který poprvé použila Erna Knutsen v roce 1974 v magazínu Tea & Coffee Trade Journal. Paní Knutsen použila tento termín k popsání kávových zrn s nejlepší chutí, které byly vypěstované ve speciálních mikroklimatech. Unikátní dlouhá chuť je výsledkem mnoha faktorů, jako je doba zrání, pečlivý sběr zralých plodů a péče při zpracovávání zrn. Výběrová zrnková káva z Itálie je naprostou lahůdkou. Užívejte si lahodnou kávu jako z kavárny v pohodlí vašeho domova. Každému zrnku dáváme maximální péči, aby jste měli ten nejlepší požitek z pití kávy. Naše práce začíná už na kávových plantáží, kde pečlivě kontrolujeme každou rostlinku a zrna několikrát při výrobě třídíme. Kdo vyzkouší pravou výběrovou Italskou kávu, nebude chtít už jinou.